A Scientology katasztrófaelhárító csapata segít kiásni a sárból a földcsuszamlás sújtotta Quitót

Az ecuadori Scientology önkéntes lelkészek mentőmunkásokkal és takarító csapatokkal dolgoznak együtt a város helyreállításán.A jóság nagyon értékes dolog, különösen szükség idején

A Vancouveri Scientology Egyház önkéntes lelkészei Brit Kolumbia súlyos áradások sújtotta délnyugati és északnyugati területein nyújtanak segédkezet.


Scientology önkéntes lelkészek: Segítő kezek teszik boldoggá az ünnepet

A Budapesti Scientology Egyház önkéntes lelkészei más nonprofit szervezetekkel összefogva dolgoznak azon, hogy különlegessé tegyék az ünnepeket a rászorulók számára.


Scientology önkéntes lelkészek mesélnek arról, milyen volt a karácsonyi segítségnyújtás Mayfieldben

Az ország minden tájáról érkeztek VM‑ek, hogy segítsenek széppé tenni a december 10-i tornádó által megtépázott város karácsonyát.


Scientology katasztrófakezelés: segítséget viszünk a múlt heti tornádók által lerombolt városok áldozatainak

Az Egyesült Államok egyik legpusztítóbb tornádója után a Scientology önkéntes lelkészek Los Angeles-i központja arra biztatja a képzett önkéntes lelkészeket, hogy lássanak munkához. A katasztrófa nyomán egész városok tűntek el a térképről, aminek következtében ezrek váltak hajléktalanná.


Az önkéntes lelkészek az USA történelmének egyik legpusztítóbb tornádókitörésének helyszínére siettek

Miután a hétvége folyamán több tucat tornádó söpört át az Egyesült Államok hat államán, a Nemzetközi Scientology Egyház Los Angeles-i önkéntes lelkészi központja képzett önkéntes lelkészeket küldött a helyszínre.


„A katasztrófakezelés a segítségről és a barátságról szól” – mondják a Scientology önkéntesek

Az Ida hurrikán sújtotta területeken két héten át dolgozó Scientology önkéntes lelkészek katasztrófakezelő csapatának tagjai hazafelé tartanak Louisianából, hogy viszontlássák a családjukat és visszatérjenek a munkájukhoz, és amire biztosan sokáig emlékezni fognak az a louisianai emberek szívélyessége, barátságossága és bátorsága.


Egy élénksárga sátor a kolumbiai határon reményt hoz a venezuelaiaknak

A Scientology önkéntes lelkészek egyházakkal, segélyszervezetekkel és más nonprofit szervezetekkel dolgoznak a kolumbiai Cúcutában, hogy segítsenek a Venezuelából érkező menekülteknek.


A gyakorlati segítség ragyogó példája – VM-ek érkeztek Koppenhága szívébe

A Scientology önkéntes lelkészek feltétlen segítséget kínáltak fel a legkülönfélébb embereknek a koppenhágai Gammeltorv téren.


Az önkéntes lelkészek elismerése feltétel nélküli segítségükért

Egy Clearwater (Florida, USA) belvárosában tartott rendezvényen hurrikánok által feldúlt területeken segítő VM-eket ismertek el.


Egy kansasi település segítése a takarításban

VM-ek segítettek a családoknak takarítani, miután egy mérföldes szélességben söpört végig Linwoodon egy tornádó.


Az élet kihívásainak kezelése Queenslandben

Az ausztráliai Yarrabah őslakos településről valósi Paula Neal hatékony eszközöket talált közössége legkeményebb problémáira.


Sárga: a segítség színe Ugandában

Kenyai Scientology önkéntes lelkészek segítettek a kelet-ugandai földcsuszamlások áldozatainak, hogy helyrejöjjenek, és új életre kapjanak – még erősebbé válva.


A gyűlölet okozta romokból új remény virrad Srí Lanka számára

Egy nemzetközi önkéntes lelkészi csapat érkezett Srí Lankára a szükség idején, és segített olyan bizalmas és barátságos légkört kialakítani, amely túllép a vallási, etnikai és kulturális megosztottságon.