Tanfolyami áttekintés
A Kommunikáció tanfolyam

L. Ron Hubbard azt írta: „Az ember annyira élő, amennyire képes kommunikálni.” És a kommunikáció az élet olyan része, amelyet nagyon is behatóan tanulmányozott, és több százezer szót írt e létfontosságú tárgyról. A kommunikációs képességek alapvető fontosságúak minden olyan területen, ahol emberek érintkeznek egymással. Sőt, végső soron a kommunikáció az a tevékenység, amelyben minden ember részt vesz.

A hatékony kommunikációnak megszámlálhatatlanul sok előnye van, mert az élet minden részét jobbá teszi, a magánélettől kezdve a munkáig. A kommunikálás képessége minden törekvés létfontosságú eleme.

E füzetből megtanulja, miből áll a jó kommunikáció, és hogyan ismerje fel a rossz kommunikációt, melyek a kommunikáció alkotórészei, és hogyan használja fel őket, valamint hogy miért a több, nem pedig a kevesebb kommunikáció hoz az egyén számára nagyobb szabadságot.

Ez a tanfolyam és a hozzá tartozó füzet számos, L. Ron Hubbard által kifejlesztett gyakorlatot is tartalmaz, amelyek növelik az egyén kommunikációs szintjét, és nagy gyakorlati hasznuk van az életben. Ezeknek az adatoknak az alapos megértése olyan eszközökkel látja el önt, amelyeket mindig fel tud használni.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

12-15 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Kommunikáció

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Mindannyian részt veszünk valamilyenfajta kommunikációban a mindennapi életünkben, de a kommunikáció valódi értelmét az önkéntes lelkészek online tanfolyamán tanultam meg. Meghatározás szerint csupán azt tudtam, hogy a kommunikáció elképzelések és információk átjuttatását jelenti egy másik személyhez, és ahhoz, hogy a kommunikáció végbemenjen, egy egyéntől kell származnia, és továbbítódnia kell egy másikhoz, aki fogadja és nyugtázza.

Miután elvégeztem ezt a tanfolyamot, megtanultam a kommunikáció valódi célját és fontosságát. Nemcsak azt tanultam meg, hogy hogyan kommunikáljak hatékonyan, hanem azt is, hogy hogyan ismertessem el magam a kommunikáció hatékony eszközének használatával. Megismertem az egyirányú és kétirányú kommunikációs ciklusokat is.

Ez a tanfolyam határozottan segített nekem abban, hogy javítsam a munkám hatékonyságát. Titkárnőként dolgozom az egészségügyi ágazatban, és a kommunikáció az egyik legfőbb feladatom. Igazán nagy hasznomra vált ez a tanfolyam, és valóban nagyszerű élmény volt elvégezni. Köszönöm az önkéntes lelkészeknek, hogy biztosították számomra ezt a nagyszerű lehetőséget.” – K. K.


„Ez a füzet nagyon érdekes volt abban az értelemben, hogy a személy úgy gondolja: »Így vagy úgy mindennap kommunikálok, mit lehetne még erről tanulni?« A kommunikáció életbevágóan fontos, és ez a füzet megmutatta nekem, hogy hogyan kommunikáljak hatékonyan. Mi lehet annál hatékonyabb, mint hogy azt kommunikálod, amit valóban gondolsz, és azt más emberek ténylegesen megértik?

Megtanított arra, hogy hogyan figyeljek más emberekben olyan jelekre, amelyek azt mutatják, hogy nem értik, amit kommunikálni akarok, és hogyan kommunikáljak megfelelően, hogy meg is értsék. Nagyon érdekes volt, ahogy a könyv különböző kommunikációkat mutat be, és megtanítja, hogy hogyan javítsunk rajtuk, és ezekkel kapcsolatos ismereteket is ad. Olyan sokan gondolják azt, hogy ha beszélnek, akkor kommunikálnak is, pedig ennél sokkal többről van szó!” – A. F.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Gond a kommunikáció során?

Érzi néha úgy, hogy Ön beszél, de senki sem figyel oda? Gondja van azzal, hogy gondolatait átadja másoknak?

Bármivel foglalkozunk is az életben, a kommunikációs készség elengedhetetlenül fontos. Sőt, végső soron a kommunikáció az a tevékenység, amelyben minden ember részt vesz.

Ha valaki hatékonyan kommunikál, az megszámlálhatatlanul sok előnyel jár, mert az élet minden részét jobbá teszi, a magánélettől kezdve a karrierig. A kommunikációs képesség létfontosságú mindenhez, amit ön tenni szeretne az életben.

A kommunikációnak van egy pontos formulája, amelyet megértve és alkalmazva jobb lesz a kommunikációs képességünk. És vannak olyan gyakorlatok is, amelyeket bárki elvégezhet annak érdekében, hogy javítsa a személyes kommunikációs készségeit, és ezáltal sikeresebb legyen az élet minden területén.

Tudja meg:

  • Mi a kommunikáció pontos meghatározása
  • Melyek a kommunikáció kudarcának pontos okai
  • Milyen gyakorlatok tehetik önt képessé arra, hogy kényelmesen kommunikáljon bárkivel
Kezdés most >>