Tanfolyami áttekintés
Hogyan oldjunk meg konfliktusokat tanfolyam

Úgy tűnik, hogy az emberek gyakran nehezen jönnek ki egymással. A családokban veszekedések vannak, a szomszédok késhegyig menő vitákba keverednek, az országok háborúznak egymással. Biztos, hogy ennek így kell lennie?

Antropológusok, társadalomtudósok, pszichológusok és mások azt mondják, hogy igen.

Miután megfigyelték az Ember civakodásra hajlamos természetének hosszú történetét, azt állítják, hogy az Emberben állati ösztönök munkálkodnak, illetve azt, hogy az Ember a természetéből adódóan antiszociális és erőszakos.

Az igazság ezzel szemben az, hogy az Ember meglehetősen békés lény. De az egyes személyeket, sőt egész csoportokat is bele lehet hajszolni a dühbe és az erőszakba.

Az erőszak okait kutatva L. Ron Hubbard rábukkant egy olyan alapvető természeti törvényre, amely megmagyarázza, hogy sokszor miért olyan nehéz rendezni az emberek közötti konfliktusokat. E mellé ki is fejlesztett egy rendkívül értékes eszközt is, amellyel helyrehozható bármilyen konfliktus, legyen szó szomszédok vagy munkatársak közti veszekedésről vagy országok közötti konfliktusról.

Ebből a tanfolyamból és a hozzá tartozó füzetből megtudhatja, hogyan segíthetünk másoknak helyrehozni a nézeteltéréseiket, és hogyan állíthatjuk helyre a békés viszonyokat. Az emberek közötti béke és harmónia lehet több is, mint csupán álom. Ezt ennek a törvénynek a széles körű alkalmazása váltja valóra.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

6-7 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Hogyan oldjunk meg konfliktusokat?

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„A szüleim harmincöt éve házasok. Ez alatt az idő alatt született négy gyerekük, egy fiú és három lány. Mint elsőszülött láttam már, hogy milyen rendkívüli házassági nehézségeik voltak, megoldatlan veszekedések, amelyek hatására az anyám azt az eltökélt döntést hozta, hogy elválik.

Miután elvégeztem a Hogyan oldjunk meg konfliktusokat tanfolyamot, elhatároztam, hogy alkalmazom a tanultakat a közöttük fennálló konfliktusra, ami már réges-rég óta fennáll. Használtam a Harmadik fél törvényét, és sikerült megtalálnom a konfliktust okozó rejtett személyt. Ő egy idősebb nő volt, akivel apámnak viszonya volt, mielőtt elvette anyámat feleségül. A nő azóta hamis jelentéseket gyárt – hogy az anyámnak régóta viszonya van egy fiatalemberrel, akit ő ismer.

Azóta sikerült megoldanom ezeket a konfliktusokat, és a szüleim most már képesek egyetérteni olyan ügyekben, amelyekben korábban rengeteg nézeteltérésük volt. Most már mosolygunk, amikor a nappaliban mindkét szülőmmel együtt ülünk – ez a helyzet korábban nem volt lehetséges. Ez volt a leghihetetlenebb dolog, amit valaha láttam. Ez a technológia csodálatosan működött!” – R. K. N.


„A legtöbb ember békés, és igyekszik elkerülni a konfliktusokat. Én is ebbe a csoportba sorolom magam. De a Hogyan oldjunk meg konfliktusokat tanfolyam bemutatja, hogyan tudja konfliktusokba hajszolni az embereket egy harmadik fél, aki hamis jelentéseket vagy megfigyeléseket terjeszt, voltaképpen konfliktust teremtve mások között.

Ez a tanfolyam átfogó tudást adott arról, hogy hogyan ne kerüljek mások manipulációja alá; hogyan lehet felfedezni, kik ezek a manipuláló mások; hogyan lehet megoldani a már létező konfliktusokat; és hogyan kell békésen bánni a manipuláló felekkel, hogy ne okozzanak további diszharmóniát, káoszt vagy konfliktust az életemben vagy a munkámban.

Alkalmaztam ezeket az ismereteket a munkahelyemen, így képes voltam kezelni egy különösen zavarkeltő dolgozót, aki más dolgozókat uszított egymás ellen. Ez kiesett termelést, felbomlott kapcsolatokat, valamint mérhetetlen stresszt és diszharmóniát okozott a részlegemben. De az L. Ron Hubbardtól tanult ismeretek alkalmazásával képes voltam megoldani a helyzetet, utána pedig varázslatos módon béke és harmónia kezdett uralkodni a részlegemben. Ez az alkalmazott technológia valóban lenyűgöző.” – S. R.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Véget nem érő vitája van valakivel?

Valaki, aki régen jó barátja volt, többé már nem áll szóba önnel? Vannak olyan családtagjai vagy barátai, akik folyton veszekednek? A munkatársai rosszban vannak egymással?

A mai világban olyan gyakoriak a konfliktusok, hogy a legtöbb ember biztosra veszi, hogy az élet már csak ilyen. Tévednek – nem természetes az, hogy két szomszéd folyton vitatkozik, vagy hogy egy férj és egy feleség állandóan egymás torkának ugrik. És az sem természetes, hogy folyamatos konfliktusok alakulnak ki országok között, aminek aztán háború lesz a vége.

Az emberi kapcsolatoknak van egy alapvető természeti törvénye, amely megmagyarázza, hogy sokszor miért olyan nehéz rendezni ezeket az emberek közötti konfliktusokat, legyenek azok családi viták vagy nemzetközi összetűzések. Íme az eszköz, amellyel felfedezheti bármely konfliktus valódi forrását, és megoldhatja a konfliktust.

A Hogyan oldjunk meg konfliktusokat ingyenes online tanfolyamon megtanulhatja:

  • Mi állt valójában a történelem legnagyobb konfliktusainak hátterében
  • Hogyan tartják fenn a konfliktusokat
  • Hogyan fedezzen fel egy konfliktusforrást a saját életében
Kezdés most >>