Tanfolyami áttekintés
Az elnyomás oka tanfolyam

Miért van az, hogy némelyik ember gyakrabban beteg, mint mások? Miért hajlamosak egyesek a balesetekre? És van-e annak valami oka, hogy sokan egyfajta érzelmi mérleghintán élik az életüket: egyszer jól megy nekik, aztán meg rosszul?

Erre megvan a magyarázat, és semmi köze az istenekhez, a végzethez vagy a csillagok állásához. Valójában e jelenségek okát – és a megoldásukat – a Szcientológia megadja.

L. Ron Hubbard képes volt átlátni az emberi viselkedés komplexitásán, és felfedezte az emberekben élő elnyomás jelenségét megmagyarázó tényezőket – mivel ezeket a látszólag véletlenszerű eseményeket a mások általi elnyomás okozza.

Ez a füzet és a hozzá tartozó tanfolyam L. Ron Hubbard írásaiból vett szemelvényeket tartalmaz, amelyekből megtudja majd, hogyan ismerje fel azokat az embereket, akik rosszat akarnak önnek, és hogyan ismerje fel azokat, akikkel érdemes barátkoznia. Felfedezi majd, miért van az, hogy egyeseknek rosszul megy a sora, és hogy hogyan segítheti hozzá őket ahhoz, hogy a sorsuk ismét jóra forduljon. Megtudja, hogy mi működteti ezt a romboló, ám mindennapos helyzetet, és hogy mit lehet tenni az elhárítására. Ezek olyan adatok, amelyek azonnal kézzelfogható változást hozhatnak az ön életébe, éppúgy, ahogy mások életébe már változást hoztak.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

8-10 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Az elnyomás oka

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Ezen a tanfolyamon nagyon fontos adatokat kaptam arról, hogy hogyan hozzak döntéseket arról, hogy kivel dolgozom, kik legyenek a barátaim, és ami a legfontosabb: mit tegyek azokkal, akik megpróbálnak elnyomni másokat.

Megtudtam, hogyan lehet valaki életében egy ilyen katasztrofális helyzetet nagyban javítani ezzel a tudással. Miután a füzet alapján kezelést végeztem a nővéremen, tanúja voltam annak, ahogy az élete egyik napról a másikra megváltozik. Bámulatos! Hálás vagyok a tanfolyam-felügyelőmnek és L. Ron Hubbardnak!” – M. P.


„Amikor elkezdtem ezt a tanfolyamot, egyáltalán semmit sem tudtam az elnyomásról, az okairól és a forrásairól. Eléggé meg voltam lepve, hogy az egész szinte azonnal tökéletesen érthető volt számomra!

Alaposan tanulmányoztam Az elnyomás oka füzetet. Amikor befejeztem, már könnyedén képes voltam beazonosítani az életemben az elnyomás forrásait. Ennek előnyét napokon, sőt órákon belül éreztem! Többé már nem éreztem úgy, mintha lenyomnának vagy visszatartanának. Testileg és szellemileg jobban éreztem magam, és úgy éreztem, tanultam valamit, ami nagy hasznomra lesz az életem hátralévő részében.

De ezzel még nem volt vége. Ez a tanfolyam nemcsak abban segített, hogy segítsek magamon, hanem abban is, hogy másokon segítsek. A gyakorlati feladat befejezéséhez tanulmányoznom kellett más embereket a környezetemben, hogy beazonosítsam a különböző személyiségtípusokat és az elnyomó cselekedeteket.

Ahelyett azonban, hogy hagytam volna tovább folytatódni, most már tudtam nekik segíteni, hogy véget vessenek a helyzetnek, vagy eltávolodjanak tőle, vagy továbblépjenek. Ez különösen igaz volt egyik barátnőm esetében, akit éveken keresztül elnyomtak. Mindig rosszul és kényelmetlenül érezte magát. Gyakran voltak depressziós időszakai, rendszeresen meg volt fázva, vagy influenzás volt. Amikor megtudta, hogy elnyomják, elkezdte megérteni, és szinte azonnal jobban érezte magát. És ahogy múlt az idő, még jobban lett! Alig tudta elhinni, annyira hihetetlen volt.

A tudás, amit ebből a tanfolyamból nyertem, semmihez sem fogható. Számos módon használtam saját magam és mások megsegítésére. Az életem legalább tízszeres mértékben javult! Csodálatosan érzem magam. Úgy érzem, bármit el tudok érni, mert senki nem tud visszatartani, vagy mást bebeszélni nekem! És képes vagyok segíteni a barátaimnak és a családtagjaimnak, hogy ugyanezt érezzék!” – M. S.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Az egyik nap nagyszerűen mennek a dolgai, a másik nap pocsékul?

Eltűnődött már azon, hogy miért van az, hogy néhány ember folyamatosan beteg, mások pedig mintha érzelmi hullámvasúton ülnének? Az elnyomás oka tanfolyamból választ fog kapni.

Megtalálhatja benne, hogy miért omlanak össze a vállalkozások, miért hullanak szét a családok, és miért válik nehézzé és kudarccal telivé az élet. Ha megérti ezeket az adatokat, jobban boldogulhat az életben. Tudatában lesz annak, hogy a sorscsapások oka szinte soha nem a „balszerencse”, így képes lesz arra, hogy megkeresse a probléma valódi okát, és tegyen ellene.

Tudja meg, hogy:

  • Mi motiválja az antiszociális személyiség tetteit
  • Mi az életben tapasztalt folyamatos hullámvasutazás oka
  • Hogyan lehet felismerni a szociális személyiséget
Kezdés most >>