Tanfolyami áttekintés
A Gyerekek tanfolyam

A legtöbb szülőt nem tanították meg arra, hogy hogyan neveljen boldog, egészséges gyereket. Sokan csupán valahogy végigbotladoznak az egészen – még ha ezt a legjobb szándékkal teszik is. Következésképpen túlságosan is általános dolog, hogy a családokban boldogtalan helyzeteket találunk, és állandó súrlódás van a szülők és a gyerekek között.

Ez nem természetes helyzet, és valójában teljes mértékben elkerülhető. L. Ron Hubbard számos módszert dolgozott ki arra, hogy a lehető legjobbat hozhassuk ki a gyerekből – és szüleiből. Ezen a tanfolyamon és a hozzá tartozó füzetben bemutatunk néhányat ezekből a módszerekből, és ön látni fogja, hogyan nevelhető fel egy gyerek anélkül, hogy elvennék az életkedvét, hogyan lehet elérni, hogy a gyerek hajlandó legyen hozzájárulni a család tevékenységeihez, és miként lehet segíteni egy gyereknek abban, hogy gyorsan feldolgozza az élet mindennapi izgalmait és megpróbáltatásait.

A gyereknevelés örömteli dolog kellene, hogy legyen, és lehet is az. Valójában az ember által átélhető egyik legnagyobb élmény lehet. Ha Szcientológia alapelveket alkalmazunk a gyereknevelésre, képesek leszünk megvalósítani azt, hogy a gyerek boldog, szeretetteljes és eredményes legyen, továbbá megbecsült tagjává váljon a társadalomnak, amelyben él.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

6-7 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Gyerekek

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Sok gyermekfejlesztő kurzust végeztem az egyetemen, de mit tanultam belőlük? Semmit! És meg kell mondanom, sok mindennel nem értettem egyet, amit tanítottak. Utáltam, hogy az egyetemen úgy tekintettek a gyerekekre, mintha egy külön faj lennének. De a Gyerekek füzet azt mondja, hogy a gyerekek olyanok, mint a felnőttek, csak kisebbek.

Ebben a könyvben nagyon hasznos módszerek vannak, amelyek tényleg működnek. Ez hatalmas nyereség volt nekem, mert mindennap gyerekekkel dolgozom, és az ebben a füzetben olvasott információk voltak az egyedüli olyan adatok a gyerekekről, amelyekkel teljesen egyetértek!

Mindenkinek ajánlom ezt, nemcsak azoknak, akiknek gyerekük van, vagy akik gyerekekkel dolgoznak, hanem mindenkinek. Mint ahogy minden más L. Ron Hubbard könyvet, ezt is könnyű olvasni és megérteni, jól szervezett, és az információ megfizethetetlen.” – A. M.


„A Gyerekek tanfolyam soha vissza nem térő lehetőséget adott a kezembe: megtanultam a gyereknevelés helyes módját, azt, hogy hogyan nevelhetek boldog és egészséges gyereket, és azt is, hogy a gyerekeknek eredendően milyen sok belső képességük van.

A tanfolyam alatt megtanultam szeretni, tisztelni és nyugtázni a kistestvérem hozzájárulásait, akármilyen kis dolgot tesznek is hozzá a családhoz. Ennek eredményeképp a kistestvérem most már egy másik világban él, ahol önmagától rendet tesz a szobájában, elteszi a dolgokat a helyükre, anélkül hogy valaki ezt mondaná neki, és meglepetésemre felajánlja, hogy segít nekem a konyhában.

Továbbá most már nem szólok bele a döntéseibe, és nem teszek köré szigorú korlátokat, hogy milyen barátokat szerezzen, hova mehet, és hova nem, stb. Azóta olyan csodálatos gyermek vált belőle, akiről mindig is álmodtam. Nem lázad többé, mert csak finomítom néhány döntését, és nem rakom a nyakába az enyémet. Szerencsére az a vágya, hogy informatikus legyen, szintén jó úton halad.” – E. T.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Megfelelően neveli őket?

Aggódik gyermeke egészsége és jövőbeli boldogsága miatt? Aggasztja, hogy szülőként esetleg mindent rosszul csinál?

Napjainkban a szülőket elárasztják a gyermekneveléssel kapcsolatos tanácsok – legyen szó akár a barátok és családtagok tanácsairól, akár a „szakértők” legfrissebb, kipróbálatlan gyermeknevelési elméleteiről. Nem biztos, hogy ezektől ön jobban fogja érteni a gyerekeket, és magabiztosabb szülő lesz.

Léteznek azonban olyan alapvető és működőképes módszerek, amelyek segítenek megoldani a rejtélyeket, és ellátják a szülőket az eszközökkel, amelyekkel segíthetnek a gyermekeiknek, hogy felnőttként boldogok, jó képességűek és felelős személyek legyenek.

Tudja meg, hogy:

  • Mi köze a fegyelmezésnek a gyerekneveléshez
  • Hogyan segíthetünk egy gyereknek eldönteni, hogy mit akar az életben
  • Egyszerű technikák, amelyeket arra használhat, hogy segítsen egy sérült vagy feldúlt gyereknek
Kezdés most >>