Tanfolyami áttekintés
A tanulás technológiája

Gondoljon csak bele: iskolai tanulmányai során megtanította önt bárki valaha is arra, hogy hogyan tanuljon valamit?

Manapság az emberek úgy végzik el az iskolát, hogy nem tudnak eléggé írni-olvasni ahhoz, hogy betöltsenek egy állást, vagy elboldoguljanak az életben. Ez hatalmas probléma. Nem arról van szó, hogy nem lehet megtanulni a tárgyakat, hanem arról, hogy nem tanítják meg azt, hogy hogyan kell tanulni. Ez a lépés hiányzik minden oktatásból.

L. Ron Hubbard betöltötte ezt a tátongó űrt azáltal, hogy kifejlesztette az első és egyetlen működőképes technológiát arra, hogy hogyan tanuljunk. Felfedezte azokat a törvényeket, amelyeken a tanulás alapul, és működőképes megoldásokat fejlesztett ki, amelyeket bárki képes alkalmazni. Ezt a tárgyat „Tanulási technológiának” nevezte el.

Ez a technológia megértést ad a tanulás alapjairól, és pontos módszereket szolgáltat a tanulás során felbukkanó összes csapda elkerülésére.

A Tanulási technológia nem „gyorsolvasás” vagy „emlékezési trükk”. Ezek nem bizonyultak hatékonynak abban, hogy növeljék az egyén képességét arra, hogy megértse, amit tanul, vagy javítsanak az írás-olvasási szintjén. A Tanulási technológia képessé teszi az embert arra, hogy megértse a tanult tárgyat, azért, hogy azután alkalmazni tudja.

Itt az L. Ron Hubbard által kifejlesztett teljes Tanulási technológiának csak egy kis részét találja. Mindazonáltal ez a rövid áttekintés olyan alapvető dolgokat tartalmaz, amelyeket ön használni tud arra, hogy hatékonyabban tanuljon. Ezzel a technológiával ön és bárki más is bármilyen tárgyat meg tud tanulni.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

6-7 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: A tanulás technológiája

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Mielőtt elvégeztem A tanulás technológiája tanfolyamot, nehezemre esett új dolgokat megtanulni. Mialatt a tanfolyamon voltam, megtanultam, mi akadályozta meg, hogy képes legyek tanulni. A tanulás olyan akadályait, mint a tömeghiány, túl meredek gradiens és a meg nem értett szó, olyan könnyű nem észrevenni.

De amilyen könnyen elsiklik felettük az ember, ugyanolyan hatékonyan meg is oldják annak rejtélyét, hogy miért nem voltam képes megérteni dolgokat a korábbi tanulmányaimban. Csak amikor megtanultam ezeket az akadályokat és a gyógymódjukat, akkor kezdtem el megérteni, hogy mit tanulok. Sőt, amikor igazán elkezdtem alkalmazni ezeket a módszereket, a képtelenségem arra, hogy bármi újat megtanuljak, semmivé lett.

Nem hinném, hogy van bármi, amit most ne tudnék megtanulni. Ezt a módszert minden iskolában kéne tanítani. Nagyon valószínű, hogy megoldaná az oktatásunk minden problémáját! – D. T.


„A tanulás akadályainak témája nagyon sokat segített nekem. Élesebb lett tőle a gondolkodásom, és nagyobb kedvem van a tanuláshoz. Ráadásul segített benne, hogy kitisztázzak minden akadályt, amelyek hátráltatják a tanulmányaim folytatását.

A meg nem értett szó: Ez a téma nagyon sok fejfájást okozott nekem. Most már tudom, mit tegyek a nehéz szavakkal, hogyan kell letisztázni őket, és utána folytatni a tanulást. Ezzel sok embernek fogok segíteni, aki már azon a ponton van, hogy úgy érzi, nem tud tovább foglalkozni egy témával vagy megtanulnivalóval.

Alapvető szótisztázás: Nagy sikereim voltak vele, mert amikor elolvastam, hogy mi is ez, nagyon felbátorodtam. Sokan, akik küszködnek a tanulással, abba a kategóriába tartoznak, hogy ásítoznak vagy elszunyókálnak olvasás közben. A tanfolyamnak ezen a részén képes voltam leküzdeni ezt, és sok embernek segítek majd ebben a jövőben.

Összességében nagyon jó tanfolyam volt, amely sok embernek fontos, különösen diákoknak vagy olyan embereknek, akik tanulnak valamit. – C. S.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Gondjai vannak az iskolában?

Elgondolkodott már azon, hogy miért vannak nehézségei azzal, hogy új dolgokat tanuljon meg a munkájában? Teli van a polca elkezdett, de be nem fejezett könyvekkel?

Túl sok tanuló fejezi be úgy a középiskolai vagy az egyetemi tanulmányait, hogy nem képes alkalmazni azt, amit tanult. Nem arról van szó, hogy ezek a tanulók buták, vagy hogy a tanáraik nem tudták, hogyan kell tanítani.

Sokkal inkább arról az egy dologról, ami a legtöbb oktatási rendszerből hiányzik – eleve meg sem tanulták, hogyan kell tanulni. Mindannyian jártunk iskolába, mégis, nem furcsa, hogy senki sem tanította meg nekünk, hogy hogyan kell tanulni?

Az ebben a füzetben lévő adatok segítségével bárki javíthat a tanulási képességén. Megtudhatja, hogy mik akadályozzák önt abban, hogy valóban tudja azt, amire tanítják önt. És azt is megtanulhatja, hogy hogyan kerekedjen felül ezeken az akadályokon.

Ez a technológia lehetővé teheti önnek, hogy bármilyen tárgyban jártasságra és magabiztosságra tegyen szert.

A tanulás technológiája című ingyenes online tanfolyamon megtanulhatja:

  • Mi a sikeres tanulás első feltétele
  • Mi a tanulás legfontosabb akadálya, és hogyan kezelhető
  • Hogyan tanuljon úgy egy tárgyat, hogy képes legyen alkalmazni azt, amit megtanult
Kezdés most >>