Igényeljen egy szemináriumot

Az ön környezetében élő emberek valós helyzetekkel találkoznak a mindennapi életük során – ilyenek az írástudatlanság, a drogfogyasztás, a felbomlott házasság és a becstelenség. Ha a közösségi vezetőknek nincsenek megoldásaik ezekre a problémákra, akkor előfordulhat, hogy a munkájuk nem annyira hatékony, mint amennyire lehetne. Ám léteznek megoldások, működőképes válaszok, és ezeket a Szcientológia önkéntes lelkészek azonnal meg tudják adni.

Helyszíni szemináriumokat és tanfolyamokat nyújtunk egyéneknek, illetve kisebb vagy nagyobb csoportoknak is. A képzés egyszerű demonstrációkra és azonnali tapasztalatra épül, így ön és a szervezetének tagjai elsajátíthatják ezeket az egyszerű megoldásokat, amelyekkel bármely élethelyzet kezelhető.

Szeminárium igénylése

1 / 5 lépés

2 / 5 lépés

Személyes adatok:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

3 / 5 lépés

Az ön kapcsolattartási adatai:

4 / 5 lépés

Válasszon ki egy vagy több témát, amellyel kapcsolatban szemináriumot szeretne a csoportja vagy szervezete számára.

5 / 5 lépés

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@volunteerministers.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kiszállítási idő: 2–4 hét.

Az ön adatainak védelme fontos a számunkra. A megadott információkat kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.