A MILÁNÓI LAKOSOK SEGÍTŐ KEZET KAPNAK

(fent) A milánói önkéntes lelkészek segítséget adnak a Piazza Argentinán, és (lent) támaszt nyújtanak a helybélieknek a Morandi híd összeomlását követően.

A mindennapi életben előforduló helyzetektől a katasztrófákig a milánói VM-ek a közösség rendelkezésére állnak.

A milánói önkéntes lelkészek rendszeresen látogatják a közösséget, és segítséget ajánlanak mindenkinek. Sárga sátor ékesíti a Piazza Argentinát, ahol a helyiek elolvashatják A Scientology kézikönyve 19 fejezetét bemutató paneleket, kézbe vehetik az e témákról szóló füzeteket, sőt helyszíni szemináriumokat is kaphatnak. Két látogató elmondta, hogy mindig izgatta őket a Scientology, és tetszik nekik, hogy milyen nyitott a sátor, és milyen könnyen odamehettek, hogy megnézzék maguknak.

Egy másik látogató, egy olaszországi afgán közösségi csoport elnöke, látta a Scientology-tanfolyamok értékét a csoportja számára, és A public relations alapjai füzettel távozott. Egy brazil nő már bejárta a világot, és számos témáról tanult, mégis úgy érezte, hogy nincsenek eredményei ezekkel. Miután értesült a tanulási technológiáról, rájött, hogy meg nem értett szavai voltak.

A VM-ek oda is elmennek, ahol a legnagyobb a szükség – például, amikor a Morandi híd összeomlott Genovában, Milánótól délre, 43 halálos áldozatot követelve, és nagy megrázkódtatást okozva a városban. A VM-ek azonnal a terepen voltak, támaszt nyújtottak a helyieknek, és segítettek nekik a jövő felé tekinteni. Gyalog mentek, utcáról utcára, megállva, hogy beszéljenek a polgárokkal.

Akármik is a problémák, nagyok vagy kicsik, Milánó önkéntes lelkészei ott vannak, hogy segítsenek.TÉNYLEG SZERETNÉNK HALLANI ÖNRŐL

Az önkéntes lelkészek a világ minden táján együtt dolgoznak kormányzati tisztviselőkkel, iskolákkal és a közösségekkel, hogy enyhülést és megoldásokat hozzanak. Akiken segítettek, cserébe hálájukat fejezik ki.

POLGÁRMESTER, ALOTENANGO, GUATEMALA

„Őszintén köszönjük a Scientologistok Nemzetközi Szövetségének nagyszerű segítségét, amelyet közösségünknek nyújtott. A legnehezebb pillanatokban önök velünk voltak. Ebből az okból tisztelettel kérjük önöket, hogy adják oda az anyagokat (A Scientology kézikönyve) az Ügyvezetői Tanács összes tagjának és az embereknek, akik nagyban segítettek nekünk. Ezek az anyagok nagyszerűek, és köszönhetően a profi embereknek, akik eljöttek ide, és remek munkát végeztek, tudjuk, hogy képesek leszünk arra használni ezeket az információkat, hogy átvészeljük ezeket a nehéz időket.”

IGAZGATÓ, WAT WANG HIN ISKOLA, THAIFÖLD

„Azért írok, hogy újra kifejezzem őszinte hálámat és nagyrabecsülésemet a Wat Wang Hin iskolában végzett tanításért. Különösen szeretném újra kifejezni köszönetemet, amiért hozzájárultak az angoltanításhoz.”

REWA TARTOMÁNYI ADMINISZTRÁTOR, FIDZSI-SZIGETEK

„A rewai irodában tett udvariassági látogatásuk után, látva az önök által biztosított füzeteket és anyagokat, nyugodtan mondhatom, hogy nagyon is aktuálisak a közösségünk és a tartományunk számára a VM-ek által szolgáltatott szemináriumok és tanfolyamok, különösen a természeti csapásokkal és az életvezetési jártasságokkal kapcsolatosak.”

IGAZGATÓ, ÁLLAMI FELSŐ TAGOZATOS ISKOLA, SEMBALUN, INDONÉZIA

„A földrengés után mindannyian – különösen a diákok, a tanárok és az adminisztratív munkatársak – hálával gondolunk az önkéntesekre, akik segítettek elhárítani a traumát, amelyet éreztünk. Hálánkat fejezzük ki az Idegassziszt felfedezéséért L. Ron Hubbardnak, aki nagyon különleges személy, mert a felfedezései sokaknak segítettek.”
TÉNYEK

A JÓAKARATTÚRÁK MINDENHOVÁ ELÉRNEK
Nincs olyan hely, amely túl messze van, vagy túlságosan elfeledett, a Scientology önkéntes lelkészi Jóakarattúrák számára.

549

HELYRE

látogattak el a világ minden táján az önkéntes lelkészi Jóakarattúrák az elmúlt évben

23 378

EMBER KIKÉPEZVE

önkéntes lelkésznek a Jóakarattúrákon csak az idén

60 521

KILOMÉTERT

tettek meg a Jóakarattúrák idén, hogy elérjenek mindenkihez, mindenhol

135 681

ÖNKÉNTES ÓRA

hozzájárulás egy év alatt, L. Ron Hubbard technológiáját szolgáltatva katasztrófakezeléshez és az élet problémáinak megoldására

336 491

EMBER

kapott személyes segítséget a Jóakarattúráktól idénSEGÍTSEN ENYHÜLÉST HOZNI

Az önkéntes lelkészek a világ minden táján és a nap minden órájában készen állnak, hogy bármilyen katasztrófára reagáljanak. Az ön hozzájárulása az önkéntesek utazási költségeit, valamint a katasztrófák áldozatainak élelmiszer- és ivóvízellátását, sátrait és orvosi felszereléseit segít fedezni.