A GYAKORLATI SEGÍTSÉG RAGYOGÓ PÉLDÁJA – VM-EK ÉRKEZTEK KOPPENHÁGA SZÍVÉBE

A GYAKORLATI SEGÍTSÉG RAGYOGÓ PÉLDÁJA – VM-EK ÉRKEZTEK KOPPENHÁGA SZÍVÉBE
A GYAKORLATI SEGÍTSÉG RAGYOGÓ PÉLDÁJA – VM-EK ÉRKEZTEK KOPPENHÁGA SZÍVÉBE
A GYAKORLATI SEGÍTSÉG RAGYOGÓ PÉLDÁJA – VM-EK ÉRKEZTEK KOPPENHÁGA SZÍVÉBE
VM-ek nyújtanak segítséget mindenkinek a koppenhágai Gammeltorv téren (fent és jobbra legfelül); két látogatót Szaúd-Arábiából, akik megálltak a VM-sátornál, és többet akartak tudni, a koppenhágai Scientology egyházhoz irányítottak, ahol bűnözőrehabilitációs megoldásokat ismertek meg (jobbra lent).

A Scientology önkéntes lelkészek feltétlen segítséget kínáltak fel a legkülönfélébb embereknek a koppenhágai Gammeltorv téren.

DER KAN GØRES NOGET VED DET” („Mindig lehet valamit tenni”) – volt olvasható a Koppenhága központjában megnyílt élénksárga sátor transzparensén. A Scientology önkéntes lelkészek európai kavalkádja az Európai Unió mind a 24 tagállamának nyelvén tud segítséget nyújtani, miközben ellátogat a kontinens városaiba.

De a mottójuk dánul különösen érvényes, hiszen Dánia a Scientology vallás európai központjának otthona.

Az önkéntes lelkészek (VM-ek) a Gammeltorv téren állították fel jellegzetes sátrukat, néhány lépésre csupán Dánia Scientology Egyházától, amely egy az Egyház kápolnájában tartott közösségi nyílt nappal üdvözölte a kavalkádot. Utána a VM-ek kimentek az utcára, olyan füzetekkel, tanfolyamokkal és szemináriumokkal, amelyek mind segítik az embereket a legégetőbb problémáikban vagy nehézségeikben.

Két Szaúd-Arábiából való férfi, akik egy Méltóság nevű szervezetet képviselnek, meglátta a sárga sátrat, és örömmel fedezte fel L. Ron Hubbard bűnözőrehabilitációs megoldásait.

A VM-ek képzettek a Scientology alapítója, L. Ron Hubbard által kifejlesztett 19 technológiai területen. Vannak eszközeik bajban levő házasságok rendbe hozásához, emberek kábítószerektől való megmentéséhez, az írás-olvasási és kommunikációs készségek fejlesztéséhez, Scientology asszisztok (gyógyulást felgyorsító technikák, amelyek lelki és érzelmi tényezőket vesznek célba stressz és trauma esetén) végzéséhez és sok más területen.

Világszerte nyolc kontinentális kavalkád utazza végig a térségük nagyobb népességű központjait. Mivel Koppenhága több nép találkozási pontja, a kavalkád iránti érdeklődés széles körű volt. Például az egyik pénteken két Szaúd-Arábiából való férfi, akik egy Méltóság nevű szervezetet képviselnek, meglátta a sárga sátrat, és örömmel fedezte fel L. Ron Hubbard bűnözőrehabilitációs megoldásait.

Az önkéntes lelkészi programot kifejezetten jól használhatják Scientologistok, illetve kultúrától vagy hitvallástól függetlenül bárki. Mindenki képzést kaphat mint VM, és használhatja ezeket az eszközöket, hogy segítsen a családjának és a közösségének. Mindenkinek ajánljuk.TÉNYEK

MINDEZT EGY ÉV ALATT
Mennyi segítséget nyújtanak az önkéntes lelkészek egyetlen év alatt? Íme a számok:

3 703 264

EMBER

kapott segítséget az önkéntes lelkészektől csak az elmúlt 12 hónapban

701 790

KILOMÉTERT

utaztak a VM-ek szerte a világon, hogy segítsenek másoknak

3571

SZEMINÁRIUMON

adtak át nélkülözhetetlen Scientology technológiát az élet számos nehézségére és problémájára

16

ORSZÁG

ahol az önkéntes lelkészek ember által előidézett és természeti katasztrófákra reagáltak

19 360

ÖNKÉNTES LELKÉSZ

kapott képzést egyetlen év alatt, hogy folytassa és segítsen kibővíteni a múlt évben nyújtott segítségetTEGYÜK LEHETŐVÉ A SEGÍTSÉGET!

TEGYÜK LEHETŐVÉ A SEGÍTSÉGET!

Az önkéntes lelkészek a világ minden táján és a nap minden órájában készen állnak, hogy bármilyen katasztrófára reagáljanak. Az ön hozzájárulása az önkéntesek utazási költségeit, valamint a katasztrófák áldozatainak élelmiszer- és ivóvízellátását, sátrait és orvosi felszereléseit segít fedezni.